Som ľúbosť, Skoré rána

Som ľúbosť, Skoré rána

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

SOM ĽÚBOSŤ

Si môj raj, kríž, očistec.
Pijem ťa jak opilec
pohár po pohári.

Som pre teba vášne hrou
i keď prúdiš podo mnou.
I vášeň má lásku v tvári.

Si láska i neláska,
odpoveď i otázka,
hriech, svätosť, cnosť.

Ktosi?
Som ľúbosť.


SKORÉ RÁNA

Keď ma do seba vpustíš,
v prílive v odliv ústíš,
vo mne v ráno skoré
a v ľúbostnej vlne
vzdutej túžby splne
zmetieš ma jak mušľu
v rozbúrené more,
ja plný krásnej nehy
ľúbam priehlbne, brehy
v každom tvojom póre.

Ľúbim ťa a ľúbim
ľúbostné rána skoré.



Anna Vodičková
Autor annav, 25.08.2018
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, ARTeFakty X. Múzy, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem

29.08.2018 15:53:54 | annav

Kúzelné... :)

25.08.2018 18:15:53 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí