Vodo bystrá, vodo čirá

Vodo bystrá, vodo čirá

Anotace: vzdálená...


Vodo bystrá, vodo čirá
krásné barvy topazu
smutek dnes mi duši svírá
žít a umřít pro krásu

Špitáš mi u hlavy pramínku bublavý
hbitě a stříbřitě do mého zasnění
jako ty mám srdce navěky toulavý
a tvoje chladivě jiskřivé hlazení
vzpomínkou stane se a v sen se promění...


...už se stalo

Autor Kapka, 25.08.2018
Přečteno 366x
Tipy 17
Poslední tipující: Pétík, JSJ, Marcella, Jort, Ruda Štola, Frr, Malá mořská víla, Amonasr, Kubíno, Nikita44, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... je to živel ...

28.08.2018 10:09:12 | Marcella

Je, a nádherný. Dík.

28.08.2018 12:24:28 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí