Dávno

Dávno

Anotace: Tohleto sem psal chvíli po rozchodu s holkou, o kerý sem si myslel, že je to ta pravá, ale čas mě osvítil.

Jen jediné jsem svoje srdce dal,
té, kterou jsem nade vše miloval.
Chodili jsme spolu po okolí,
věděli, že nás nic nezabolí.

Dotýkali se rukama, ústy,
život nebyl ani trochu pustý.
Hladili jsme svoje hebké vlásky,
měli jsme pořád dostatek lásky.

Ale pak náhle přišlo zklamání,
skončilo naše noční toulání.
Již nikdy nebudeme se vídat,
do kukadel upřímně se dívat.

Bylo to fajn, avšak už to není,
zbývá jen vzpomínání a snění.
Skončilo to dávno, ale brzy,
proto mě to ještě pořád mrzí.
Autor j.i.ř.í.k, 23.02.2007
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: annuska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Neboj, prijde dalsi...a casem urcite ta prava, co te bude mit nadevse rada! Drzim pesti:)

23.02.2007 18:30:00 | Livie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí