Cher ami

Cher ami

Anotace: Rituál ve sprše

Cher ami.....

Sprchou jsem kreslila....
ležaté osmičky,
kroužky,
i jedničky.
Jsem jak znovuzrozená,
jako mladé děvče,
které ještě neví, co chce...
A nedá pokoj,
dokud to nedostane,
pane...
Autor ILS, 27.08.2018
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí