Anděl

Anděl

Anotace: jsem strážný anděl, co na tebe pozor dává, on sám však poslední dobou prohrává...

To Ty jsi můj život, co tady mám žít,

hlídám Tvé štěstí, co nenechám Ti vzít.

Budu Tvým tahákem pro lepší život,

v letadle bez křídel Tvůj náhradní pilot.

 

Do pouště vodu Ti přinesu k pití,

při běhu dodám Ti extra vzduch k žití.

Do ohně pro Tebe bez rozmyslu skočím,

mezi kulku a Tebe bez váhání vkročím.

 

Při zkouškách budu Tvou nápovědou

i možností nejednou promarněnou.

Při pádu ráda svá křídla Tobě dám,

nedopustím, abys někdy zůstal sám.

 

 

Když si to shrneme, chráním tě před bolem,

Jsem přece tvým ubohým strážným andělem!

Autor loverose91, 30.08.2018
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Pelican, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolik obětování. Jen jestli dojde ocenění.

25.09.2018 13:39:30 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí