Snění

Snění

Anotace: Jsem....

S očima otevřenýma
ležím a spím...
a sním...
Jsem neskonale šťastná
jsem šťastně nešťastná
jsem nešťastně šťastná
tápu...
se chápu?
Nechápu ani za mák
všechno mám jinak...

Miluji dvakrát
To se smí?
Nedokážu to říct...
Jen vím,
že až ? Tě uvidím
bude to tak...
Moc bych to chtěla...
Potkat Tě v Mladé

Utíkala bych k Tobě
Vyšel bys mi naproti
a já bych zůstala
v němém úžasu stát....

Vzala Tě za ruce...
Jemně, ne prudce
a chtěla si je aspoň na tvář dát.
Abych cítila,vnímala...
Tu krásu, beze slov.
Autor ILS, 30.08.2018
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí