RANNÍ PROBUZENÍ

RANNÍ PROBUZENÍ

Anotace: text k písni

Ta rána znám

když probouzím se na rtech s vůní večerní

a tóny co nejsou svatební

Nad hlavou

po bujném veselí je otazník

když slyším tvoje kroky chodbou znít

Hudba zmlkla

a mě se o tom všem chce jenom snít

a nic ani trochu neměnit...

 

R: Byla dlouhá noc

a tys byla tak blízko

na dosah...

 

Kolikrát

ještě vůni tvoji budu nasávat

a hvězdy nad hlavou nám do tmy budou plát

Jsem jen lhář

co chystá se ti po snídani říct

že z toho co bylo nezbylo nic

jen vzpomínka

na nekonečně dlouhá objetí

když byli jsme jen my - já a ty...

 

Cesty mé

jsou prohlubněmi v duši posety

to co dnes slyšel jsem i před léty

Slzy jsou

jen rosou na okrajích bezedných

lásek našich smrtelných

Možná vím

že hledání je časem ztraceným

bez lásky není nikde snadné žít

najde si tě....

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 31.08.2018
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Frr, Špáďa, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný romantický text, byť na téma tisíckrát omleté a proto asi i nevyčerpatelné.
Chybí mi k němu jen melodie. Je někde na webu?
Možná jsi textoval na již známou hudbu, to je pak práce mnohem těžší.

31.08.2018 09:58:08 | Špáďa

Hudba k textu je vlastní, jen není nahraná, snad časem. Děkuji za komentář :-)

31.08.2018 20:12:38 | Zbynislaw Thinkiewicz

:) moc pěkné!

31.08.2018 09:45:27 | ARTeFakty X. Múzy

Děkuji :-)

31.08.2018 20:10:04 | Zbynislaw Thinkiewicz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí