"Dokonalá"

"Dokonalá"

Anotace: Zaslepený krásou, uvedomil si až po pár dňoch, že bol blázon.

Zapni si facebook, prezri si jej fotky.

Párty, dovolenky, nalíčená tvár.

Musí byť dokonalá,

žiť dokonalý život.

 

Opíja sa, bozkáva z cudzincami.

Jedným z nich si aj ty.

Jej vlhké pery a tvoje sprosté reči.

Ostanú len medzi vami.

 

Keď sa chceš s ňou stretnúť, nedovolí ti.

Vyhovára sa, že to bolí.

Nechce zraniť seba a už vôbec nie teba.

No ty si sa už zaľúbil,

bolo ti to treba?

 

Stačila len minúta, malý náznak raja.

Správne slová v opitosti,

čo triezvy ľudia taja.

Nepoznali ste sa, no to nevadilo.

 

Dokonalý večer, za tri dni smútku.

Dobrý obchod?

Určite.

Autor Hamsterball, 31.08.2018
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Ramidus, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí