Nikdo....

Nikdo....

Anotace: je to vzpomínka...na celkový můj milostný život...

nikdo mě nelíbal jako ty....
nikdo mi neskládal sonety....
nikdo mě neučil zdolávat překážky...
nikdo mi neříkal narážky...
nikdo neměl rád jako ty...
nikdo ve mě nevyvolám ty pocity....
nikdo mi nevěnoval tolik času...
nikdo semnou nemluvil o zápasu...
nikdo nebyl mým přítelem...
nikdo nebyl tím nepřítelem...
nikdo nesrážel mě k zemi...
nikdo nezaplétal mě pavučinami...
nikdo nechtěl zažít máj...
nikdo nezažil ten ráj...
nikdo mi neradil...
nikdo se mi nezaručil...
nikdo mě nevaroval...
nikdo za mnou v tomto nestál...
nikdo mi neházel lano...
nikdo neřekl že bude to zachováno...
nikdo mi neřekl, že to bude na věčnost...
nikdo mi neřekl, že je to jen dočastnost...
nikdo mě nedržel...
nikdo nezapomněl...
Jen TY!!!
Autor Optimistick, 23.02.2007
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: PPetrushka, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí