Cesta za láskou bývá dlouhá a trnitá......ale vyplatí se neuhýbat

Cesta za láskou bývá dlouhá a trnitá......ale vyplatí se neuhýbat

Anotace: Jeden den jsem přemýšlel o všem možném........z rádia zpívala Markéta Konvičková a mně se ta píseň celkem zalíbila.......jen ten text jsem si upravil po svém.......tak tedy, vzhůru za láskou!

Střípky

Jsem schodištěm ke dveřím, za nimiž je jenom prázdný dům
jsem telefonní hovor, který níkdo nepřijímá
jsem plamenem svíčky, který ztratil svou zář
jsem lidský nádech bez výdechu

jsem jako sněhulák postavený v letním parnu
jsem vystřeleným šípem, který netrefil svůj cíl
jsem poslední díl do skládanky, který do ní nepatří
jsem fotbalovým míčem s prokopnutou duší

jsem pivní pěnou v limonádě
jsem cukrem nasypaným do slánky
jsem závodním koněm jenž ztratil svou podkovu
jsem lidské srdce bez člověka

jsem lidský mozek bez rozumu
jsem lidská bytost bez srdce

Sám teď strádám, střípky cesty k tvému srdci skládám
lásku svojí do dlaní ti vkládám když teď celý hořím
tmou teď kráčím z přímé cesty k tobě se neztáčím
balvan samoty si s sebou vláčím snad hradby tvé zbořím

den tmu tíží když slunce svit kord svůj s nocí kříží
tlukot srdcí dvou se k sobě blíží když láska zavolá
světlo sílí a tmu noční střídá zas den bílý
buďme zakleti tou krásnou chvílí když tmu světlo zdolá

dál se vznáším na oblacích snů si tě odnáším
srdce na dlani své ti přináším teď jen tobě patří
neodchází, neschová se ani nespí v mlází
muže s ženou láska doprovází......když slunce své spatří
Autor Sněhulák, 05.09.2018
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí