Pocit lásky

Pocit lásky

Anotace: ..

Už jsi zabral síň i komoru v mém srdci
a plicní sklípky plníš svou vůní.
Do břicha dal jsi mi motýly
a Tvůj hlas v mých bubíncích příjemně duní.
Tvůj dech vlaje v mých vlasech
a na rtech mám otisk Tvého těla.
Tvou tvář vidím ve své duhovce
a Tvé srdce bych moc chtěla
- hned celé, a nebo po trošce -
Pohltil jsi mou mysl ve snu i v bdění
Nad tento pocit vážně nic není!
Autor oříšek, 05.09.2018
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí