Můžeš se ptát

Můžeš se ptát

Anotace: Je těžké se ptát a ještě těžší odpovídat.

Můžeš se ptát, koho mám rád.
Můžeš se ptát, ale odpověď ti nemusím dát.
Můžeš se ptát, koho bych mohl milovat.
Ale nesmíš se ptát, proč to takhle končím.

Můžeš se ptát, kdo je v mé duši ukrytý.
Můžeš se ptát, proč připadám si jak na kříž přibitý.
Můžeš se ptát, kdo je v mém srdci zarytý.
Ale nesmíš se ptát, proč se s tebou loučím.

Můžeš se ptát, zda smutek v sobě udusím.
Můžeš se ptát, ale odpověď ti dát nemusím.
Můžeš se ptát, já odpovídat se pokusím.
Nesmíš se ptát, ale víš, proč oči v slzách smočím.
Autor Pospa, 06.09.2018
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: grázlík, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí