Let´s Love.....

Let´s Love.....

Anotace: Radši si to přečtěte nikdy nevím co tadyk mám psát....

Každý den, když můžu myslet jen na tebe, tluče mi srdce jako zblázněné. Každým dnem toužím jen po tobě, po tvém sladkém polibku, po tvém něžném dotyku. Po krásné tvářičce, na které se vždy vykouzlí úsměv, a já chci zařvat jako lev: Jsem do tebe úplny blázen!! Žiju tenhleten sen a jsem do tebe čím dál větší blazen. Tvoje polibky jsou nádherné, pritom tak vřelé, tak jemné. To ty jsi ta touha! Den míji den a já stále toužím mít tě u sebe! Dotýkat se tě, líbat tě, povidat si s tebou a cítit jak se mě dotkneš s tvou božskou něhou.
Autor Eondyn, 23.02.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí