Srdce k Valentýnu

Srdce k Valentýnu

Anotace: Pokus o kaligraficky znázorněnou báseň k Valentýnu (snad se v editoru příliš nerozjela, čteme pochopitelně zleva doprava).

          Kolik                                      nosíš
   křivek krásných,                     našel jsem v
Tvých očích jasných,             nový život, naději,
větší dar už mi nikdo           nenadělí. Duši čistou
v sobě nosíš... starosti        mé láskou kosíš. Tobě
chci truhlici se štěstím dát; odměna, vysoký řád,
  vidět Tě se smát. Když Tvé prsty zahrají vůkol,
    zahrnout Tě láskou bude můj prioritní úkol.
       Ach, na blízku Ti už teď vždy budu stát
          na kraj světa, bude-li třeba, půjdu,
             na nic, nemusím se při tom
                 ptát. Ty konec šťastný
                   všech pohádek, nic
                      nechtěl bych už
                            vrátit na-
                             zpátek.
                                O.

Autor Ondřej Sedlák Nový, 09.09.2018
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené srdíčko.

09.09.2018 15:36:21 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí