Pestrobarevná láska

Pestrobarevná láska

Anotace: Klikatá cesta lásky jedné plynoucí řeky

 

Hněv
Prohnaná vnitřní triskní samota
v žalu sesnoubena v bezmocnou kořist
mučenou svou nejbližší láskou

Vina
Za přítomnost
Vina
Za lásku
Vina
bicována vnitřními jazyky minulosti
Nad bezednou propastí šera duše

Drsné
paže silné
obepínající hruď
Svíravý tlak emocí
Zuby zatnute
Muka
Tupé nemlevně na dně
Momenta kvanta
Drží

V třásních vlanoucí třísně bolestné

Záblesk v obraze očí milovaného
Pocit bezpečí
Utichl
A zlomil se v ledovou hůl vulkánu
Nad drsnou
Skořápkou tlaku
Potujících stezek klikaté řeky
Spadaných stromů

Cesta jež je odrazem
Životní poutě
Každá zatáčka do níž nenahlédneme
Řekne své zážitky až ní proplujeme
Pod hladinou skrytých zadrhelů
Zaseků
Jako Učitelů
mučících i učících

Silný náraz
cítím jej hluboce
Další zářez
A křik
Nad hrudí
křičí dál
Tlak se zvyšuje
Se stálou něhou a obezřetností
Smyslného výboje barvy lásky

Toliko podob
A hloubek lásky zažívat je svaté
Náročné
osvobozující
Skličující
Milující

Pro VH

Autor MiMiKa, 10.09.2018
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí