Tanec s diablom

Tanec s diablom

Anotace: Je to tanec so zlom,také to hriešne tango. Znie to možno sladko,je to však tanec s Diablom.

Sbírka: Teraz to vidím jasne

Spomínam si na to čo sa stalo včera,
akoby to bolo dnes.
Nedočkavo si čakala do večera
a potom sme sa vydali na ples.

Bolo to také čarovné a hriešne.
Niekomu možno smiešne
ale tebe to nevadilo.
Medzi tým som ja do seba hodil jedno pivo.

Je to tanec so zlom,
také to hriešne tango.
Znie to možno sladko,
je to však tanec s Diablom.

Bolo to veľmi pálivé
a neveľmi nevinné.
Celá si žiarila teplom
a sála bola ožiarená svetlom.

Je to tanec a diablom,
také to hriešne tango.
Je to tanec so zlom,
aj keď to znie sladko,

no bolo to ešte sladšie.
Ostatné sú od teba slabšie.
Rozpálila si všetkých v okolí,
na oknách stali sokoli.

Priťahovala si všetku zver čo má cit.
Tvoj jediný pohľad bol schopný všetkých vyliečiť.
Zažiarila si ako hviezda na oblohe
a zatienila si aj ranné zore.

Bolo to také hriešne tango,
pôsobilo nežne a veľmi sladko.
Bolo to tanec s hriešnym diablom
snažili sa ťa však nazvať zlatkom.

Pôsobíš tak veľmi vášnivo, priam všetkých spaľuješ,
s mojimi citmi čaruješ.
Si ako hriešny diabol
čo tancoval so mnou tango
a ja na to nikdy nezabudnem...
Autor SamuelLeumas, 10.09.2018
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí