Tři noci

Tři noci

Anotace: ...


Příjezd
polibky
Po čase
Šťastné shledání

Péče
Masáž
Smyslné emoce vířící
V srdeční krajině
Jemnocitelný proud blaha skvícího
V lotosovém oddénku na konci plejádové kaskády
Vzrušujících tanců
Pomalé přicházení
Vědomé vnímání
V láskyplném spojení asáně celku
Symbol nekonečného Kruhu lásky
Žije

Noc Druhá

Sklenka muškátu
Zapomenutá rozpolcení
Vonohradská ulice
přátelé po boku
Muškát hladící bránici ze vnitř
kolébající orgány ke klidu fontány
Oporná síla k žití
Závislost na Lásce
Cesta k domovu
Milostné pojmenování přítomnosti
Výkřiky planoucí ulicí
hoříčí po vniknutí do oázy
Slavnost motýlích křídel
Zhořelé hranice
Volnost
Bezvětří

Noc třetí

Filmová dvojice vyšňořená
Do ulic noci města
Dvě deci Červeného vína
Před námi
Za námi scéna režie
Doušek první
Silné kořeněné a zemité
Usrky nad minulostí
Rekapitulace životního nasazení
Příbeh dvou milenců
Rozkrádající rozkoš světa
V trojuhelníku lží
Zpětná šťourání

Oháknutý básník v červené košili
A modrém saku
S radiáčkem po boku

Černě oděná žena
Rudá ústa
Nohavičky s krajkou
Pohledy dvou upřeně
Na skleničky s minulostí
Upíjíme
A bolest rozkrýváme prožitým
Mučením

Zpět do reality filmový záběr
Dvou postav v café
Se rozplynul nad prázdnými sklenicemi od vína
Jen rudá ústa na okraji otištěna
Jako minulost zapomenutá v nás
Nad mocným měsícem města
Hovoří
Otázky po milosti
Jeho dlaň nesoucí mě rychlým krokem beze slov
Tichá domácnost
Slova mezi řádky
Drsných a silných doteků
Semknuté zuby
Tělo v křeči
Sevdaliza nás z gramofonu zpřítomnuje
Pocity nenávisti muže k ženě
ukřivdění ženy a pocit kořisti
Drásavé nehty v zádi
Silný tlak v podbříšku
A chtíč se vytrhnout ze sevření bolesti duše

Rozpoly
Otázky
Cit a necit
S tebou bez tebe
Sobectví nad empatií
Něha či drásající tlak

Silné paže obepínají
Dlaně zařezávají nehty
Vášeň
Bolest
Nátlak
Otázky nad strachem
Mizí
Důvěra
Vzrůstá

Pohled třetím okem
Láska
vše je láska


Naplňující Prožitky
zbytečný strach nad hořící Láskou
Nad stráveným čase vyvřené otázky
A deformující pocity novoty
Nové neprožité a planoucí
Jak je uchopit

Spolu to překonáme
ustálime se jeden pro druhého
V jistotě a bytí
Ve vesmírném prachu žití

Autor MiMiKa, 11.09.2018
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí