Mosty

Mosty

Anotace: O mostech mezi námi a na písně Simona a Garfunkela vzpomínání

Kdepak, dávno již nejsme
z generace nejmladší, ty i já.
Zbytky mládí hřejí již jen v duši,
když tělo časem skomírá.

Opět a rádi pookřejem za Písní těm,
co je potřebují, za Zvuků ticha,
Na cestě domů, do Mého městečka...,
písněmi Simona a Garfunkela.

Však nad tím vším se tyčí symbol pohody
– tím jsi mi byla, ať doma či z domova –
Most přes rozbouřené vody.
Nebuď mi, prosím, mostem z Janova.

Autor M.A.Rek, 12.09.2018
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí