Nový život

Nový život

Anotace: O budoucnosti jednoho dítěte.


Za pár dní má se narodit,
šťastnými nás učinit,
tolik kolik radostí,
přibude s ní starostí.

Jako s každým dítětem,
ne tak rychle, nechce se jí ven,
doroste jak tatík,
její mamce patří dík,
do výšky úctyhodné dosti,
uvidí z ní lépe do budoucnosti,
aby světovou pověst si získala,
mezi hvězdami si lítala.

Tou dobou dávno pryč už mi můžeme být,
ona sama s rekem děti bude mít,
avšak nikdy úplně nezmizíme,
dokud ve vzpomínkách se jim zůstavíme.

Autor Ondřej Sedlák Nový, 12.09.2018
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí