Dlouhá Noc

Dlouhá Noc

Anotace: Pro milovníky "Dlouhých Nocí"

Dlouhá Noc

 

Neříkej,že jsi unavená.

Jsou dny,který západem nekončí.

I když zbytek vína v láhvi usychá.

 

Hořící svíčku,

plamen pomalu zžírá.

Jiskra očí víčku,

neuhýbá.

 

Noc je dlouhá.

Dno láhve zbytek vína,

polyká.

 

V červených šatech si oblečená.

Stále zkoušíš,tu tvoji slovní hříčku,

kterou já už z paměti znám.

 

Noc je dlouhá,

ještě nekončí,

čas noční,

Nás provází k ránu a dál.

 

Vášeň rozmíchá,

ten žár žhnoucí,

který pod rouškou noci,

neuhasíná.

 

Važ si prosím toho,

že jsem tu já.

Kdo Vyslechne co máš na srdíčku,

kdo v tvojí společnosti rád bývá.

Rád tě pozve na skleničku.

Sympatie k tobě nezakrývá.

 

Noc je dlouhá,

ještě nekončí.

Hodiny půlnoc odbíjí,

Tyhle chvíle mám rád.

 

Neříkej,že jsi unavená.

Když den končí,

a Dlouhá noc začíná.

Máš stále jiskru v očích,

Tak tě prosím nechoď spát.



Autor Johnny 96, 12.09.2018
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí