Milovat.

Milovat.

Anotace: ...

Nechci psát už ty smutný básně,
miluji Tě, a to zní tak krásně,
ale jsem já Ta pravá, lásko moje?
Mě právě dáš to srdce svoje?
Jsem dosti dobrá pro lásku tvojí?
To, co nás nerozdělí, více nás spojí,
avšak musím se ptát: ,,Stojím Ti za to?"
Na tohle musíš znát odpověď, zlato,
Budu plakat, křičet, možná Tě raním,
nebudu vědět si rady s praním,
budu žárlit a budu se o Tebe bát,
budeš i přesto se mnou tu stát?
Ale hlavně..
Budeš mě milovat?
Autor xoxo, 12.09.2018
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, Roser, grázlík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jseš neuvěřitelná, úžasná, nádherná bytost :-)

12.09.2018 17:23:05 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí