Slušná a neslušná děvčata

Slušná a neslušná děvčata

Anotace: Střípky ze života.

Hanka roky žije zdravě,
cvičení vždy zvládne hravě,
muže ale téměř vždycky,
miluje jen platonicky.

Drahomíra cudná byla,
vždy své tělo ochránila,
polibek dá jenom v máji,
jednou skončí jistě v ráji.

Jolana je darebnice,
dostala kop  do zadnice,
ruku v cizí kapse měla,
peněženku sebrat chtěla.

Erika je ostýchavá,
přesto s chlapci ráda spává,
problém nemá, to je jasné,
před sexem vždy sama zhasne.

Autor Psavec, 12.09.2018
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: Koala, Emily Říhová, snupicek, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tady nevím, kterou si vybrat. Snad Eriku na hraní... :)

12.09.2023 10:41:32 | Koala

:-)) bavíš mě, Psavče, díky :-)! ST

12.09.2018 20:08:31 | Fany

Typické ženy... trochu se mezi nimi ztrácím.
Ale už se hledám. A snad se i najdu.. :)

12.09.2018 19:58:58 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí