Telefon

Telefon

Anotace: ... aneb jak to je s tou láskou na dálku..?

"Omluvte, prosím, dočasné přetížení telefonní sítě."
Nemysli snad, že jeho ruka ještě někdy pohladí tě...?

"Zkuste to znovu později, vážený zákazníku.."
A to, co visí mezi vámi, je jen spousta otazníků.

"Nejsem právě doma, ale můžete mi nechat vzkaz."
Tak už mi teď věříš, že dálka odcizí i vás?

Tvůj vzkaz si možná poslechne z magnetofonové pásky,
povídej, zda stále věříš v sílu pravé lásky...

"Akumulátor je vybit" a "Přijaté zprávy:ŽÁDNÉ"
s baterií nabij znovu i srdce- vždyť to je snadné.

Můžeš sice bláhově čekat, jestli SMS přijde,
chce to hlavně začít znovu-ale hlavně jinde.

Telefonní síť už neunesla lásku nejednoho vztahu,
někdy chtít prostě nestačí, ani když máš snahu.

"Kontakt- VYMAZAT?" Zmáčkni OK, i když je to smutné,
zvlášť, když víš, že tohle "číslo už je nedostupné..."
Autor Christiana, 23.02.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Líbí se mi tvoje básně,
ty veršuješ moc krásně,
jen tak dál,pořád skládej,
a ty méně povedené do šuplíku neschovávej..:-)

07.05.2007 16:44:00 | Polárka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí