Značky

Značky

Anotace: popletené

Na zákazu stání
Bez meškání
K sobě se sklání
Při líbání


Na zákazu ZASTAVENÍ
Kde
Ani trochu světla není

Touhou hoří obě ženy
Ale
Role náhle obráceny

Jedna hoří víc
Změnu vítám (sic!)

Tuhle změnu miluji
Dlouhou jízdu vzpomínkou naň
Zkracuji



Značky spletla

A rozkvetla

Beze světla
se zapletla

Do tebe
Autor jezena, 16.09.2018
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí