Chemie

Chemie

Anotace: ...

Zatajuji dech, a klepou se mi ruce,
když někdo řekne tvé jméno.
Doufám, že jednou odejde vše,
co dnes nejde zapomenout.

Stále ta samá píseň a vzpomínky,
které zůstavají v paměti.
Ať neodcházíš, nikdy,
je jediné, co dnes ti říct chci.

Byli jsme jako natažená zbraň,
které někdo zmáčkl spoušť,
a střela zasáhla nevinného chodce.
Možná pochopíš, ale ne dnes.

Nemělo smysl se zamilovat,
ale veškerá logika šla stranou,
protože to nejde jinak,
když hormony náhle vzplanou.

Není to nic jiného než chemie,
nač tedy trápit srdce svá?
Ten který méně miluje,
jen ten vždy vyhrává.
Autor AngelLia31, 16.09.2018
Přečteno 438x
Tipy 9
Poslední tipující: Petr Z, piťura, LenkaT, grázlík, Jean-Paul Simon, Iva Husárková, Kapka, Abeekr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krasna Angelie vase srdce je plne nehy a tajemstvi ticha planet star treku:-)

24.09.2018 22:43:19 | Willard

Moc pěkné, zejména poslední sloka se mi líbila:)

16.09.2018 21:31:46 | Abeekr

Moc děkuji! :))

16.09.2018 22:15:27 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí