Čakala jsi

Čakala jsi

Anotace: O strasti čekání ve světě hledání

Čekala jsi
snad trochu víc,
snad modré z nebe,
či jen oholenou líc.
Snad slůvka kouzelná
co den ve svátek změní,
snad úsměv líbezný
v polibek proměněný.

Čekala jsi,
když býval jsem pryč
na cestách kde ani
nechtěl jsem být.
Když s hlavou v oblacích
toužil jsem snít,
když neslyšel jsem tvé
touhy mít se líp.

Čekala jsi,
co bude dál,
to už byla jsi máma
a život nebyl bál,
cítila ses sama
a já jako král,
v čekání nepostřehlas,
jak moc jsem o tě stál...

Autor M.A.Rek, 18.09.2018
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Izza, Iva Husárková, Frr, Tlachapoud
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí