Prepáč

Prepáč

Anotace: ...odpusť,prepáč že som tu nie vždy bol

Sbírka: Vôňa ruží

Je noc a ty tam len kľačíš
a len slzy zo svojich očí tlačíš.
Ja viem že som ti ublížil,
že som sa na veľmi nízku úroveň znížil.

Tak ma nechaj ti niečo povedať,
neboj nebudem sa ti spovedať.
Chce to viac ako prepáč, chce to viac ako len jedno ospravedlnenie
ale i tak sa snažím z mála čo vo mne je.

Prepáč za ublíženie, za zničenie snov,
prepáč že som tu nie vždy bol.
Bola tma a ty si sa objavila,
keďže bola tma veril som v to že nemáš silu aby si sa ubránila.

Ale ja som nevedel že to tak ťažko berieš,
nikdy si nepovedala že ťa to ničí.
Nebudem ti už nakladať to čo neznesieš,
dúfam že v tebe sila a odpustenie vzklíči.

Vypočuj si prosím to čo ti chcem povedať,
nebudem sa ti tu spovedať.
Viem že tie slová nedokážu vrátiť čas späť
ale dúfam že sa uvidíme opäť.

Na chvíľu svoje srdce otvorím,
dúfam, že sa o tom, že si tu, dozviem.
Vieš že tie slová málo kedy hovorím
no teraz ich poviem.
Je mi to ľúto, prepáč mi,
dnes tu stojím sám, no kedysi sme tu stáli my.

Povedala si že ti nevadí keď ti neustále ubližujem,
bez toho aby som o tom vedel.
Povedala si že sa o niečo veľké usilujem,
no potom si sa otočila a už som ťa nevidel.

Verím v to že raz sa vrátiš
a všetko zlé na dobré zvrátiš.
Verím že si raz vypočuješ moje slová,
ešte než opäť začne škola.

Tak si vypočuj tie slová aspoň raz,
moje oči sú zmätené z tvojich krás.
Je mi ľúto všetkých slov a chýb ktoré už odzneli,
mnoho krát si kvôli tomu plakala v posteli.
Je mi ľúto všetkého toho zlého,
viem že ťa to veľmi bolelo.

Odpusť za všetky skryté slová či vety,
boli ako zvädnuté kvety.
Je mi ľúto všetkých činov,
spôsobili že si posledné dni žila len z plynov.

Je mi ľúto nášho priateľstva
ktoré tým zaniklo, je to však minulosť.
Nečakám žiadnu milosť,
je mi to však ľúto.
Autor SamuelLeumas, 18.09.2018
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí