Miluji tě

Miluji tě

Anotace: ...

Chtěla bych ti říct,
nevím jak bez tebe být,
myslím denně na tebe,
chtěla bych tě mít pořád vedle sebe.
Nechco už bez tebe žít,
nevím jak bych ti měla říct,
že mě srdce po tobě touží čím dál víc.
Nevím zdali pochopíš co ti tím chci říct,
že mě srdce skryté přání má,
aby jsi klukem mým byl,
a život jsme šli společně.
Zkrásně a jednoduše povím ti,
že miluji tě velice,
a nechcí být bez tebe,
proto ptám se tě,
Půjdeme život společně??
Autor Terík, 24.02.2007
Přečteno 695x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí