15 nových životů

15 nových životů

Anotace: Pevný mříže na oknech, beznaděj ve čtyřech zdech, a svět se točí dál. Jako vzdušný vír, Všechno o ní vím, Žije 15 nových životů.....

 

Pevný mříže na oknech

Beznaděj ve čtyřech zdech

A svět se točí dál

 

 Jako vzdušný vír

Všechno o ní vím

Žije 15 nových životů

 

Má další šrámy na rukou

A duši z temný výhně kovanou

Jas pro zvláštní slepotu

 

Někdy hledám pro ní lék

Prostě náplast na bolest

Na drásající prázdnotu

 

Někdy přiznávám

Co normálně popírám

Neznámou lásku mého života

 

Někdy přiznávám

I když to nezvládám

Největší lásku mého života

 

Na rozcestí všech cest

Temný byl její svět

Už tenkrát já se o ní bál

 

Možná víc mi chtěla říct

O postavě jménem Strýc

Možná, nevím sám

 

Pevný mříže na oknech

Beznaděj ve čtyřech zdech

A svět se točí dál

 

Jako vzdušný vír

Všechno o ní vím

Žije 15 nových životů

 

Někdy přiznávám

I když to nezvládám

Největší lásku mého života

 

Tu největší lásku mého života

Tu největší lásku mého života

 

(Hanuš Šparlinek, 21.9.2018)

 

Autor Hanuš, 22.09.2018
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je zpívatelná...
alespoň mně zní...hezky:)

22.09.2018 07:03:21 | Dreamy

Je to tak Dreamy. Děkuji za pročtení. Psal ji na hudbu. Cizí, vypůjčenou. Impulzů ke psaní bylo víc. Mimo jiné i postavy Jan a Rami z knihy Skrýš od Johana Theorina

22.09.2018 07:45:37 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí