Tajemný muž

Tajemný muž

Anotace: Který zaujal mě.

Nevím o tobě skoro nic,
ale energii předáváš mě.
Je kolem tebe žlutá barva,
která přitahuje mě jemně.

Jak šťastní spolu být můžeme,
to těžké zdá se být,
vše spolu rozhodneme,
co stane se, budeme oba chtít.

Láska je tu pro nás dva,
teď neptej se mě,
proč zamilovala se já,
nebo my dva vzájemně?

Napočítej do deseti,
ale neutíkej mi pryč,
neboj se, nelekej se,
neztrácej od žití klíč.
Autor come-past, 22.09.2018
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Emoce...chápeš? :-)))

23.09.2018 12:01:53 | come-past

Ježiš... mohl by to být třebá..
Hmmm, to je mi hádanka! ;-)

22.09.2018 20:32:29 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí