Zdá se...

Zdá se...

Anotace: Bohužel se to jen nezdá...

Zdá se, že není nám souzeno být s těmi,
kteří nám rozumějí, kteří se nám líbí.
Zdá se, že ne všichni, kteří se na nás smějí,
nám za čas lásku slíbí.
Zdá se, že není nám souzeno mít rád,
či dokonce milovat.
Zdá se, že v lásku můžeme jen doufat,
ale nesmět ji prožívat.
Zdá se, že v našem světě je jen snění,
a bohužel byl to jen sen,
že vše se v dobré mění.
Zdá se, že musíme odplout zpět do světa reality.
Zdá se, že musíme opět tam,
kde není místa pro naše city.
Autor Livie, 24.02.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké. Mám jeden takový sen... aby zdání klamalo. Jo, taky se mi to tak často zdá...

27.06.2007 19:08:00 | d---

chtelo by to vylepsit 2-3 verse, ale ma to skvelou myslenku, ktera to kompenzuje, takze plny pocet :)))

24.02.2007 05:00:00 | Maxwell z Keldu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí