Zeptal ses

Zeptal ses

Anotace: Na křižovatce cest, chci se dál s Tebou vézt.

Ptal jsi se, jestli ještě skládám,
co Ti na to mám říct,
že někdy slova jen těžko posbírávám
a nevymyslím nic?

Nabíjíš mě svou přítomností
a v žaludku mám motýly,
když se Tvé oči s mými setkaj,
rozpaky ve mě zesílí.

Srdce se rozbuší jak blázen
a začne ťukat závody,
a vše se ve mně změní rázem
jako při skoku do vody.

Že jsi zkrátka mou inspirací
když den se schová za mraky.
Schoulená k Tobě do klubíčka,
zažívám s Tebou zázraky.
Autor grázlík, 25.09.2018
Přečteno 362x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, mirecek, Jort, come-past, Rbb, Pelican, JSJ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :) Moc!

25.09.2018 11:05:13 | come-past

tak si to užij

25.09.2018 09:09:28 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí