Navěky a ještě den potom

Navěky a ještě den potom

Anotace: budu Tě milovat...

Nikdy Ti neodolám, 

když budeš mě chtít,

vždy pro Tebe udělám

vše o čem budeš snít.

 

Není v mé moci Tě odmítnout,

nepřijde čas, kdy řeknu Ti NE.

to raději nemoct se nadechnout

a i tak láska má nepomine.

 

I když ji potlačím,

tam vzadu v srdci,

vždycky už bude tu

ten toužebný pocit.

 

To, že jsi jediný,

kdo za všechno mi stojí

netvrdím, že bez viny,

ale čas všechno zhojí.

 

Jen moje láska,

potrvá navěky,

život je sázka,

chybí mi tvé doteky...

 

 

 

 

 

 

Autor loverose91, 25.09.2018
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, grázlík, come-past, Pelican
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji, ať vydrží.

25.09.2018 17:12:41 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí