Chýbaš mi

Chýbaš mi

Anotace: ...chýbam ti, teda to čo ťa držalo bdelú, chýbaš mi teda tá ktorá tu bola predtým.

Sbírka: Vôňa ruží

Mám každý kúsok z teba, z tvojej duše,
tá temnota má pomaly kuše.
Niečo také temné som ešte nezažil,
nikto sa takéto niečo nájsť nesnažil.

Celá si chladná a bezcitná,
nepoznáš ani kúsok nášho sveta.
Tváriš sa že si nevinná,
no ja viem čo je tvoja achylová päta.

Chýbam ti, teda to čo ťa držalo bdelú,
chýbaš mi teda tá ktorá tu bola predtým.
Miloval som ťa až pokým
si medzi nami nepostavila celu.

Zhodila si ma na kolená
a čakáš kým sa postavím.
Podhadzuješ mi pod nohy polená,
dúfajúc že sa už nepostavím.

Nebývala si taká skazená,
spravili to oni, zničili ťa a tak ostala si zranená.
Bývala si plná radosti a farieb,
no teraz v sebe skrývaš šeď a prach tých starých stavieb.

Chýbam ti, teda tá časť zo mňa ktorá ťa robila šťastnou,
vždy si si pripadala zvláštnou.
Chýbaš mi, žiadna časť iba ty,
ešte stále chovám k tebe tie isté city.

Pozrela si sa dole
a začala si padať.
Stačil ti jeden pohľad
a už si nemala nadhľad.

Miloval som všetko čo si povedala,
schoval som si každú vec čo si mi dala.
Videla si mi do duše a ja som si myslel že vidím tiež,
lenže o všetkom len ty vieš.

Chýbaš mi, tvoj smiech tvoje čaro úsmevu
vždy ma doviedlo k správnemu smeru .
Chýbam ti, teda tá časť ktorá ťa milovala,
ktorá vždy pri tebe stála.

Ale odcudzili sme sa, ty si tam
a ja stojím sám.
Kým ty žiješ v tme a si rada zo smútku druhých,
ja žijem na svetle, opovrhujúc tvojich priateľov hnusných.

Chýbam ti a ty to vieš,
našu lásku nikdy nezaprieš.
Chýbaš mi, ja to viem,
s každou slzou si na teba spomeniem.
Autor SamuelLeumas, 25.09.2018
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí