Koloběh

Koloběh

Anotace: -

Sbírka: ROK a ani o KROK

V kyselosti vína utápím svůj splín.
V dehetu a nikotýnu kolébám myšlenky.
Na Tebe
V hořkosti piva nalézám útěchu
a miluju pohled na svou krev.
Ty
V oparu vodky usínám každý večer
a kocovinou vítám každé ráno.
My
Autor Marieta, 25.09.2018
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí