K jako Knížka

K jako Knížka

Anotace: knížka našeho života

K

Knížka života,
co učíme se číst,
jako voda rozlitá,
co nejde nikdy pít.

K

Krása lásky,
co života užívá,
mívá někdy vrásky,
ale kdo je nemívá???

K

Kamen co září v dálce,
snad je to asi diamant,
co nikdo žádný nechce,
a proto svítí jen krátce...

K

Knížka kterou učíme se psát,
však život je psán jazykem,
co nikdo neumí číst.

Škoda že životu nerozumíme,
snad až číst se naučíme,
pak klid nastane,
a s láskou zůstane...
Autor A.N.D.Y., 24.02.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí