Nekonečný kopec

Nekonečný kopec

Anotace: Někdy jako život :)

Jdeme do kopce,
nikde nekončícího,
nahoře skrývá se-
tajemství.

Vezmi mě za ruku,
ať mohu s tebou jít,
budeme asi utíkat,
pršet začíná.

Schováme se pod strom
a můžeme si říct,
že nepatříme mezi ty,
co večer usnou u televize.

Kopec jsme vyšli
a výhledem ohromeni jsme
a já začínám tušit,
že tohle není naposledy.

...ale těžko říct.
Autor come-past, 28.09.2018
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí