Confessio diaboli

Confessio diaboli

Anotace: pro mou velmi drahou kamarádku...

Kdo chybí mi tu dnes…
Ve fádním tom mumraji
Kde rozkoš bídnou skýtají
Jen běhny, v prsou rez

…Můj Mefistofeles

Věrný můj druh, má světlobolná Léthé
Archeus tepající bez klopýtnutí
Když černým mrazem svou projiskřenou žlutí
Tepnám vdechne krev, chmury mé smete

…Má Panacea, světe
Autor Herjann Skald Vargstjern, 24.02.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí