Mnohoúhelník

Mnohoúhelník

Anotace: Jen z doslechu! Vše může být složitější, než se na první pohled zdá...



Políbím tě, protože
chci, tak moc.
Touha mne spaluje,
je silnější nad nemoc,
přestože vím,
že jiné jsi kluk,
ale tomu mému,
prosím, ani muk.

(Nemusí vědět,
že i tebe ráda mám,
když tuší, že i tvou dívku
důvěrněji znám.
Však touhou, k vám oběma
jsem zmámená,
mocněno vědomím,
že ten můj též jinou náruč má.)


Polib mně, nic se nezmění,
toužil jsem dříve již.
Byla tu, je i teď, a bude zas
touha k šílení.
Touha bláznivá, k tobě.
I k ní, za sebe neručím,
když vím, či jen tuším,
že v jiném je náručí

(Kdyby ty jsi,
ach, snad ne, tušila,
že vím od koho
jsi se líbat učila,
že i tvůj kluk, tak milý,
mne takto líbává,
když v soukromí, sami,
samotní jsme jen my dva...)

Autor M.A.Rek, 29.09.2018
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí