Perla

Perla

Anotace: O té nejkrásnější z bohyní...

Perla na dně oceánu
Probouzí se těsně k ránu
Voní krásně po šafránu
Otevírá každou bránu

Kdo ji najde pochopí
Když poprvé ji uchopí
Slzy víčka pokropí
Do touhy se potopí

Ty krásná jako Afrodita
Proč bylas tak dlouho skryta

Ty vílo z pěny zrozená
Nebuď láskou znavená

Adonis tě potěší
Ares taje rozkoší

Ty dáváš se poznat jen těm co upřímně tě volají nocí i tmou
Ukážeš jim cestu příkrou mířících do krajů kde láska není jen hrou

Já znám tě
Ty víš co v sobě ukrývám
Když volám tě
A na lastuře tvé ulpívám

Pak přišlo probuzení
Autor Moorwet, 01.10.2018
Přečteno 464x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Tlachapoud, ARTeFakty X. Múzy, Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí