No tak Tě mám

No tak Tě mám

Anotace: v každým kusu, v metru, v tramvaji, v autobusu, no tak Tě mám, no tak Tě mám, no tak Tě mám

No tak Tě mám plnou hlavu,
no tak si v tom hezky plavu,
no tak Tě mám, no tak Tě mám,
no tak Tě mám.

No tak Tě mám plnou duši,
třeba si před tím zacpi uši,
no tak Tě mám, no tak Tě mám,
no tak Tě mám.

No tak Tě mám plné dlaně,
a nedívej se takhle na mě,
no tak Tě mám, no tak Tě mám,
no tak Tě mám.

No tak Tě mám plnou duši,
kdo to mohl jenom tušit,
no tak Tě mám, no tak Tě mám,
no tak Tě mám.

No tak Tě mám a je mi skvěle,
už jdu lásko do postele,
no tak Tě mám, no tak Tě mám,
no tak Tě mám.
Autor grázlík, 01.10.2018
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, šerý, mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí