Lístky nevidomé

Lístky nevidomé

Anotace: (Na 23.2.) /...Je to tak těžké pochopit???

Po včerejším večeru zbyl jen stvol,
V očích slaný žal a na srdíčku bol,
Lístky z růže se vzdaly svojí vlády,
I když se měly v poupěti spolu rády,

Okraj z rudé se stává černým smetím,
Oblohou noční dál od tebe raději letím,
Nech mě prosím v tuto chvíli samotnou,
Při zavření očí chci býti nevidomou,

Bych se neviděla v odlesku tvých očí…
Autor Gamy, 24.02.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí