Podzimní den

Podzimní den

Anotace: Radost ze života

Čtvrteční teplý den
vytáh´ lidi z domů ven...
Korzovali, běhali, smáli se a líbali....
Sem tam taky zastavili,¨
by nápoj lásky zas si přáli
i žízeň silnou uhasili...
A nabrali čerstvé síly.
Bylo milé sledovat
jak má kdo koho rád...
Nejvíc mladí, ti se nestydí.
Drží se za ruce
a nikoho nevidí...
Jen do očí si hledí..
a čekají...
Na erupci ..
Měsíce
Ten se líbí nejvíce...
Všem...
Autor ILS, 05.10.2018
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí