Za co?

Za co?

Anotace: ...

Utápím se v slzách,
Dnes večer,
Po všech nepovedených hrách,
Nikdy jsi pro mne nebrečel.

Ani za úsměv Vám nestojím,
Velevážený pane mrzutý,
Stalo se,čeho se nejvíc bojím,
Chytil jste mě hned několika pruty.

Každý tvůj pohled chladný,
Jako odpověď na úsměv můj,
Tvůj vztah ke mě asi není kladný,
Nesmíš se usmát, stůj co stůj?

Vždyť jsem ti nikdy neublížila,
Sotva mě za ten rok znáš,
Proč jsem se s tebou více nesblížila?
Co proti mě, do háje, máš?
Autor Amiradi, 05.10.2018
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozmarýna, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý kus ledu jednou roztaje. Stačí jen vytrvale zahřívat ;-)

20.10.2018 20:47:34 | Titanie

Některé ledy zahřívat nemůžeme...

20.10.2018 22:03:02 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí