Ranní vstávání

Ranní vstávání

Anotace: Boj lásky se zbabělostí...

---------------------------------
Ranní vstávání

Ráno vstávám, hlavu plnou tvojí tváře,
Když tě spatřím - tvoje oči - jasná záře
Oslepí mne, musím uhnout pohledem.
Lidi, co jsme za žabaře,
Že lásku vyznat nesvedem?

Krok za tebou tě doprovázím
A hledám, pátrám, nenacházím
Ta slova, která říct jsem chtěl.
Krok za tebou tě doprovázím -
Dnes poprvé své srdce sázím -
Budu tvůj, ty moje, jak jsem chtěl?

Autor Tlachapoud, 07.10.2018
Přečteno 544x
Tipy 6
Poslední tipující: Now, Janna, Kapka, JSJ, o3_gambit, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Že lásku vyhnat nesvedem..

09.03.2019 01:14:40 | Now

to je pěkné, s takovou básní by se dalo se zbabělostí bojovat lehce...zdá se mi

08.10.2018 13:12:04 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí