Noc úplňková

Noc úplňková

Anotace: Trocha snění k probuzení...

Za noci úplňkové
Odhalí se touhy nové
Souznění božských lir hrajících
Kreslí obraz vlasů vlajících
Na křídlech anděla tvého
Přilétá něco zcela nového
Když mísí se kouzla v hustém kapradí
Najde se vždy ten kdo ti dobře poradí
Bloudím nočním městem jako tenkrát tak i dnes
Nad útesem lásky probouzí se tichý vřes
Míry vah se přehoupnou znovu z jedné strany na druhou
Já kráčím bez obav s vírou za opojnou zvonivou duhou
Přísahám že nezlomí mě prostor ani čas
Najdu si tě králi potisící znovu zas a zas
Nebyla jsem a nejsem hluchá ani slepá ke slovům a dotekům tvým
Co spojilo se tenkrát značí že potká se s znovu se zrcadlem svým
Až se bouřky promění v den slunečný
Budu já tvůj pokojný přístav bezpečný
Pluj až sem ke mně lásko má jediná
Jsem tou spojnicí co se s tebou protíná
Půjdu klidně přes hory údolí a přeplavu i oceány
Jen tak otevřu všechny ty zamčené tajné brány
Za noci úplňkové
Okouzlí tě písmo snové
Slova se valí jako příboj vášnivý
Verš a veršem je tak opojně vábivý
Dnešní noc je stejně tvá jako má
Ten kdo vše zlé překoná jsem opět já
Mířím přímo k tobě naplněná až po samý širý bezbřehý kraj
Vnímám tě tak jasně jako píseň kolibříků tak mi dál tiše hraj
Naše píseň není složená pouze ze slov čistě růžových
Jsou v ní všechny barvy malířských palet nachových
Chci být svobodná ve tvém skrytém království z písku a soch vysokých
Přesto jen tvá jediná plná tajuplně hřejivých slz v mých očích hlubokých
Kde je paměť tam je i víra planoucí
Kde je víra tam je i síla nehasnoucí
Kde jsi ty tam jsem pokaždé i já
Silnější než dříve a vždy prostě svá
Autor Moorwet, 08.10.2018
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí