Co patří nám

Co patří nám

Anotace: Patří nám jen jediná noc mezi tisíci..

Co patří nám je noc,
černá a temná je.
Hvězdy nad námi a soví létání
a někdo na kytaru hraje.
Čas který jsi mi dal,
příliš krátký a palčivý je,
tvou kůži cítím stále,
mé myšlenky ta vůně zakryje.

Co patří nám, vlastně nic,
ty ses bavil a já hřála,
a možná alkohol v mé krvi způsobil,
že jsem se nevědomky zamilovala.
Dala jsem své srdce všanc,
přestože jsem věděla co přijde,
skončí noc a ty si uvědomíš,
že na lásce ti vůbec nesejde.

Co patří nám je hlad,
po těle a duši, která pálí,
vím, že čas rychle uteče
a ty život máš někde v dáli.
Autor Juřinka, 08.10.2018
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"ty ses bavil a já hřála"
Láska, ach proč není STálá
neobejme s obou stran
slzy bývaj smutná daň...

09.10.2018 09:49:54 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí