Nenechám ťa odísť

Nenechám ťa odísť

Anotace: Si tu ešte stále? dúfam že si len tak neprišla....

Sbírka: Vôňa ruží

Je to voľnosť takto po daždi,
nebude to však navždy,
zase si odišla a už sa nemusíš vrátiť.
Cítiš stále to isté čo predtým?
Dúfam že sa zas nevrátiš až keď sa ti bude čas krátiť,
porozmýšľaj nad tým.

Nie, nemôžem to nechať tak,
aj keď stále robíš to isté.
Viem že mám možno zatienený zrak
a že tvoje city ku mne sú neisté.

Ale ja verím že ostaneš
a na odchody sa dávať prestaneš.
Oni hovoria že ťa mám nechať tak,
že si ťa nemám všímať,
že si len na starom aute nový lak,
že nemáš sa s čím z radu vynímať.

No ja viem že to nie je pravda,
poznáme sa už dlho, viac ako poznám ostatných.
Nikdy síce zo seba nerobili nadšených,
no od teba ešte nikdy neprišla zrada.

Nemôžem to nechať tak, odísť bez snahy,
je to ako sa nepokúsiť zachrániť kvet pomocou vlahy.
Nepovedala si nič, len si sedela a pozerala,
je to ako keby si sa porezala,
a teraz nevieš to krvácanie zastaviť.
Chcela si sa postaviť,
a odísť, no nenechal som ťa.

Nebolo ľahké sa postaviť keď už nemám žiadnej sily.
No nechcem aby si odišla,
nechcem aby sme sa o pravdu bili...

Si tu ešte stále?
Dúfam že si len tak neprišla,
že to nebolo len tak náhle.
Nemôžem to nechať tak len preto že podľa teba to už nemá zmysel,
nie je to len nejaký výmysel.
Máme si ešte toho čo povedať.

Vieš že nie je pravda čo tvrdíš,
vieš že máš ešte toho veľa na srdci.
Len ma v tom viacej utvrdíš,
je ťažké povedať čo cítiš vo vnútri.

Ja viem a chcem aby si vedela,
že to nemôžem nechať len tak.
Viem že možno mám zatienený zrak.
No chcem aby si uvidela,
to čo cítim a vidím ja.


Viem že pravdu je ťažké si priznať,
že tie myšlienky je ťažké z hlavy vyhnať.
Ale nemôžem to nechať tak, keď už sme až tak ďaleko,
neberiem to naľahko.


No nechcem aby si odišla,
aby si zmizla akoby si do otravného jablka hryzla.
Ostaň a povedz čo cítiš,
svoju bolesť s tým utíšiš.

Občas sa cítime ako v zlom sne,
ktorý trvá ako v noci tak i vo dne.
Občas zatvárame oči a chceme byť slepí,
len aby sme nevideli problémy medzi nami.
Dávaš si na čelo obklad teplí,
pretože sa chceš ukryť pred tými predstavami.

Viem že máš z toho chladné pocity,
no ver mi že ich nemáš len ty.
Vieš že to nemôžem nechať tak,
nemôžem zatvoriť oči a stratiť zrak.

Trvá to už dlho a už nemôžeme viac čakať,
nechcem ťa vidieť znovu plakať.
Tak ostaň a povedzme si to do očí,
nech to žiadna slza nezničí.
Viem že to nenecháš len tak, že mi to pomôžeš zachrániť,
že to všetko sa nám podarí ochrániť,
a ty ostaneš a už viac neodídeš.
Autor SamuelLeumas, 10.10.2018
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí