KOUZELNICE

KOUZELNICE

Anotace: Každá žena umí kouzla.

Jsi jak čaroděj, mícháš karty osudu,
chci vědět, zda Tvé srdce někdy dobudu,
chci vědět, co bude, až tady nebudu.

Odpověz mi na otázku,
napsaná je na oblázku.
Co se stane večer, zítra?
Dočkáme se spolu jitra?

Otázek mám stále v hlavě na tisíce.
Budeš moje láska nebo nevěrnice?
Otevřou se někde v horách pokladnice?

Odpověz mi na otázku,
potkám ještě někde lásku?
Lásku, co nás stále bolí?
Z květů zůstanou jen stvoly?

Budu lásko neustále trpělivě čekat.
Do té doby psi v zahradě teskně začnou štěkat.
Stínů ve tmě při úplňku smrtelně se lekat.

Odpověz mi kouzelnice,
chci jen vědět stále více.
Nastavíš mi svoje rety,
nedaleko od Lorety?

Jsi jak čaroděj, mícháš karty osudu,
chci vědět, zda Tvé srdce někdy dobudu,
chci vědět, co bude, až tady nebudu.
Autor Ztepilý, 12.10.2018
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Lucucu, Misha, ARTeFakty X. Múzy, Mirius, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JUJ, TA JE KRÁSNÁ,VÁŽENÝ, MÁTE TO NÁDHERNÉ ... uMÍTE/uMÍÍÍÍŠ :)

12.10.2018 15:44:14 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

:)

12.10.2018 18:38:01 | Ztepilý

https://www.youtube.com/watch?v=tUbjsKcfIUI

12.10.2018 15:43:24 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí