Energie nad tmou

Energie nad tmou

Anotace: Uvědomnění nesoucí pravdivou blaženost

Vnitřní síla
Pohasíná
Jekot začíná
Slyšen není

Jen kapky z nebe
Na zemi dopadají

Není
Je
I
Není na zemi

Světlo
Ve tmě
I ve mě
skryt
kořenící strach
Z myšlenkového přetlaku

Láska
je

Celistvá energie opalescentní barvy
v tomto vševesmíru
laska je cestou přes meziré
Láska nevznikla ani nezanikla
Ona žije stále
Ona je stálá

Láska je nejvyšší energií všeho
i toho neviděného a necítěného

Proto tma strácí svou sílu
Když obrátím se do vesmíru
Srdeční membrány
Kde mysl
Lásku ukrývá

Ona však v dechu nanáší své palety
Blaženosti

Autor MiMiKa, 12.10.2018
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí